Известие

Collapse
No announcement yet.

Зайче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Зайче

Здравейте колеги.... !

Малко предистория... пред 1.5 години брат ми се сдоби с това сладурче 145 98г. Много му се радваше и прочие ... само, че той е от хората дето само слага бензин и кара А мен това ме дразни обичам като имам нещо да е като хората. Та така преди 7 месеца този мой брат тръгна от Софя за Пловдив на НДК му светва лампа за маслото но на него не му прави вчипитление и продължава ... На Пазараджик занете какво е станало някое от буталата е излезнало да види кой простак кара. Та така брат ми имаше пари и си закупи чаркуляците уш правиха струваха и прочие сменяха бутала рязаха (не съм много по техническите думи за което се извинявам) И при слагане на капака на картера не са сложили някво уплатнение и сега тече масалце свети една лапа за някакъв датчик имаше тема по нагоре за този датчик ... И сега разхода е яко голям ... Та от 2 дена тази кола е в мен и мисля да си я постегна ... Ще съм благодарен на всички които помогнат или се опитат. Незнам какво да праря къде да я карам колко пари да приготвя и прочие
    TechSpec/ Alfa Romeo 145 1.4i 16V TSpark '98

Ами карай я в клубния сервиз, че май са доста неща за правене по нея ако не там има един сервиз на Хладилника- там където преди беше Мототехника, аз там съм ходил да ми сменят помпа на съединителя, познавам им шефа там и работят добре, а той самия е ходил в Италия на курс за сервизиране на алфа ромео..
    Lexus IS200

Comment

Working...
    X